• Gratis verzending vanaf 39,90
 • Ruilen kan binnen de 14 dagen

4.8Out of 132 Reviews

Shop de volledige collectie aan 10% korting met de kortingscode: Discountdays

Shop de volledige collectie aan 10% korting met de kortingscode : Discountdays


  Disclaimer

  Algemeen

  De BVBA Xplosion  (ondernemingsnummer: 0832255545), verleent u hierbij toegang tot www.xplosion.be (hierna: “Website”) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door xplosion en/of derden zijn aangeleverd. Xplosion behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van haar website aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

  De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten na acceptatie van de bestelling door Xplosion.

  Beperkte aansprakelijkheid

  De op de website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Xplosion.

  Alle inhoud van de website, en in het bijzonder alle prijzen op de website, zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende bronbestanden, indesign documenten, logo’s en beeldmerken, teksten, website, foto’s en overige rechten liggen bij Xplosion en/of haar licentiegevers.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0